«Δοκιμασία» στη Ρόδο για τον Ολυμπιακό - Πού θα δείτε τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Basket League

Τόμας Ουόκαπ

i

Τόμας Ουόκαπ/©Intime

«Δοκιμασία» στη Ρόδο για τον Ολυμπιακό - Πού θα δείτε τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Basket League

Sportal newsroom 08:47 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 22.10.2023

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Basket League και αντιμετωπίζει τον Κολοσσό (17:15) στη Ρόδο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Basket League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη. Από τη μία ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που έρχεται από την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, την ίδια ώρα που ο Άρης φιλοξενεί την Καρδίτσα στο «Nick Galis Hall».

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του και να χτίσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την επικράτηση απέναντι στην Παρτίζαν, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, θέλει να κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Κολοσσό που πάντα έχει τον τρόπο να δυσκολεύει κάθε αντίπαλο στην έδρα του.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στο «σμαραγδένιο νησί» χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να «τρέχει» ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10), την ώρα που ο δεύτερος συνεχίζει την αποκατάστασή του με σκοπό να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό εντός των επόμενων 2-3 εβδομάδων και να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κολοσσός έρχεται από την ήττα κόντρα στο Λαύριο, στις λεπτομέρειες, στο κλειστό της Λαυρεωτικής και θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Euroleague, με τον Κούρο Σεγκούρα να μην έχει προβλήματα απουσιών.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άρης έρχεται από τη νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, για την 3η αγωνιστική του EuroCup και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κόντρα στην Καρδίτσα, στο Nick Galis Hall. Οι «κίτρινοι» θέλουν να ανέβουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, μετά την επικράτηση στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα, με τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του να εστιάζουν στο δεύτερο ροζ φύλλο της σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής περιμένει την κατάσταση του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος παραμένει αμφίβολος, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Την ίδια στιγμή οι «κίτρινοι» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κρις Μπάνκστον, ο οποίος ήρθε για να καλύψει το κενό του τραυματία Μάνι Μπέιτς και θα κάνει ντεμπούτο με τους Θεσσαλονικείς. Στην αντίπερα όχθη, η Καρδίτσα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με στόχο την πρώτη νίκη της, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν μετράει προβλήματα απουσιών.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 69-64

ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών 100-70

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

17:15 / Κολοσσός - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

20:15 / Άρης - Καρδίτσα (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

17:15 / Προμηθέας - Μαρούσι (ΕΡΤ3)

20:15 / Παναθηναϊκός - Λαύριο (ΕΡΤ3)