Με τον Μπραζντέικις κόντρα στον Κολοσσό!
i

©InTime

Με τον Μπραζντέικις κόντρα στον Κολοσσό!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:37 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 21.10.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Με τον Ίγκνας Μπραζντέικις στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για τη Ρόδο για τον αγώνα της Κυριακής (22/10, 17:15 ΕΡΤ 3) με τον Κολοσσό για την 3η αγωνιστική της Basket League. 

Ο Λιθουανός τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την αναμέτρηση της Euroleague με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τους Σακίελ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Παναγιώτη Τσάμη (έκανε επέμβαση στο πόδι και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπολογίζουν άμεσα τον ΜακΚίσικ που δεν είναι ακόμη έτοιμος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League, ούτε όμως και τον Λουκ Σίκμα που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Μάλιστα, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ «τρέχει» για να προλάβει τον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Η... σειρά του Μιλουτίνοφ - Δεύτερος «ερυθρόλευκος» MVP σε τέσσερις αγωνιστικές στη EuroLeague
EUROLEAGUE

14:39 - 21.10.2023

Η... σειρά του Μιλουτίνοφ - Δεύτερος «ερυθρόλευκος» MVP σε τέσσερις αγωνιστικές στη EuroLeague

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο MVP της πρώτης αγωνιστικής της EuroLeague κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της τέταρτης. Ήδη λοιπόν, δύο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει ατομικές διακρίσεις, ενώ δύο άλλοι -ο Τόμας Ουόκαπ και ο Σάσα Βεζένκοφ- είχαν βραβευθεί πέρσι στο σύνολο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα κάνοντας την απαιτούμενη οικονομία δυνάμεων έπειτα από την πρώτη «διαβολοβδομάδα».