Μήτογλου στο Sportal: «Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα που αγαπώ, ενθουσιασμένος που επέστρεψα» (vid)
i

© Intime

Μήτογλου στο Sportal: «Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα που αγαπώ, ενθουσιασμένος που επέστρεψα» (vid)

Sportal newsroom 16:53 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 21.10.2023

O Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στη δράση, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιστροφή του, αλλά και για το γεγονός πως αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κρίθηκε σε 45 αγωνιστικά λεπτά, σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στη δράση, ο οποίος μετά από 573 μέρες πάτησε ξανά παρκέ και έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του.

Η παρουσία του έδωσε ώθηση και ενέργεια στο «τριφύλλι», με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να είναι βελτιωμένη, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όμως στο τέλος λύγισε με 81-86, πληρώνοντας τα λάθη και την κούραση.

Ο «Μήτο» μίλησε για το συναίσθημα του να αγωνίζεται ξανά, δηλώνοντας χαρούμενος για το γεγονός ότι φοράει τη φανέλα της ομάδας που αγαπάει πολύ, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως αγωνίζεται ξανά και είναι ενεργός για την ομάδα του.

Ο διεθνής φόργουορντ είπε στην κάμερα του Sportal: «Είναι παιχνίδια σαν αυτά. Είναι η δράση, είναι το επίπεδο. Σίγουρα μου έλειψαν οι μάχες που δίνουμε στην Ευρωλίγκα. Χαίρομαι που είμαι πάλι στην ομάδα που αγαπάω πάρα πολύ. Μακάρι σήμερα να κερδίζαμε. Ήμουνα πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Tο πίστευα πάρα πολύ. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να δουλέψουμε τις αδυναμίες και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, γιατί οι λεπτομέρειες μας έκαναν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».