«Δοκιμασία» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό

Κώστας Παπανικολάου

i

©Intime

«Δοκιμασία» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 08:21 - 05.11.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (17:15) στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει απουσίες. Ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο (20:!15) στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.

Να βγάλει αντίδραση για την ήττα στην Πόλη, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, θέλει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την προσπάθεια απέναντι στην Φενέρ θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ του δευτέρου ημιχρόνου και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ, του Φώτη Τακιανού, στο PAOK Sports Arena, σε ένα παιχνίδι με αρκετές παγίδες για τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη με απουσίες, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι Λουκ Σίκμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που δεν είναι δηλωμένος στην λίστα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, μετά τις ήττες από Λαύριο και Μπενφίκα, με τον Φώτη Τακιανό και τους παίκτες του να θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Νίκος Αρσενόπουλος, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Προμηθέας, μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ρίτας Βίλνιους, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται το Λαύριο, που μετράει 3 νίκες σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

ΑΕΚ - Καρδίτσα 103-88

Κολοσσός - Άρης 78-88

Μαρούσι - Περιστέρι 74-103

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

17:15 / ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

20:15 / Προμηθέας - Λαύριο (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

20:15 / Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ3)