«Μπλόκο» της Βενέτσια στη μετακίνηση του Καμπόκλο στην Παρτίζαν (vid)

Ο Μπρούνο Καμπόκλο με τη φανέλα της Βραζιλίας

i

FIBA

«Μπλόκο» της Βενέτσια στη μετακίνηση του Καμπόκλο στην Παρτίζαν (vid)

Sportal newsroom 19:10 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 01.11.2023

Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση της μεταγραφής του Μπρούνο Καμπόκλο στην Παρτίζαν, η Βενέτσια

Να «κόψει» τη μετακίνηση του Μπρούνο Καμπόκλο στην Παρτιζάν θέλει η Βενέτσια. Οι Ιταλοί είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά για άγνωστο λόγο στη συνέχεια έκανε πως δεν τους... ήξερε αθετώντας τη συμφωνία τους.

Μπορεί τώρα ο Βραζιλιάνος σέντερ να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως η Βενέτσια, που έχει την υπογραφή του στα χέρια της από το καλοκαίρι δεν αφήνει την υπόθεση.

Ο πρόεδρος της ομάδας από τη Βενετία, Φεντερίκο Καζαρίν δήλωσε ότι όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο παίκτη θα πρέπει να συζητήσει μαζί του. 

Oυίλι Ερνανγκόμεθ για το ματς με Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερο γιατί θα αντιμετωπίσω τον Χουάντσο για πρώτη φορά στην Euroleague»
EUROLEAGUE

17:10 - 01.11.2023

Oυίλι Ερνανγκόμεθ για το ματς με Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερο γιατί θα αντιμετωπίσω τον Χουάντσο για πρώτη φορά στην Euroleague»

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague (3/11, 21:30, Novasports) και ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ισπανών για το ματς με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και του αδερφού του, Χουάντσο.

«Το θέμα πλέον βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων μας και αν κάποιος θέλει να αποκτήσει τον Καμπόκλο πρέπει να μιλήσει μαζί τους», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Βενέτσια, για να συμπληρώσει: «Αυτή την στιγμή έχει ακουστεί το όνομα της Παρτίζαν. Ίσως αύριο εμφανιστεί κάποια άλλη ομάδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση και η ομάδα μας δεν έχει να πει κάτι άλλο. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε» υποστήριξε ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.