Βερτζ αντί Τζόουνς στον Απόλλωνα Πατρών
i

Αλόνζο Βερτζ / © huskers.com

Βερτζ αντί Τζόουνς στον Απόλλωνα Πατρών

Sportal newsroom 15:54 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 14.01.2023

Στην απόκτηση του Αλόνζο Βερτζ Τζούνιορ προχώρησε ο Απόλλωνας Πατρών αντί του Σαμάτζε Τζόουνς. Θέλει και φόργουορντ ο Νίκος Βετούλας αντί του Σεσίλ Ουίλιαμς.

Ο Απόλλωνας Πατρών προχώρησε στην απόκτηση του Αλόνζο Βερτζ Τζούνιορ ενισχύοντας την περιφέρειά του εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου με το Νίκο Βετούλα να ψάχνει και τον αντικαταστάτη του Σεσίλ Ουίλιαμς.

Ο 24χρονος Βερτζ με ύψος 1.89μ. που βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ αλλά και ως σούτινγκ γκαρντ θα αντικαταστήσει τον Σαματζέι Τζόουνς (μετακόμισε στη Βουλγρία για λογαριασμό της Σπάρτακ Πλέβεν) στο ρόστερ του Απόλλωνα. Κι όσο για το ντεμπούτο αναμένεται να γίνει στο μεθαυριανό παιχνίδι (16/01) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League.

Ο Βερτζ που είναι ένας χαρισματικός σκόρερ αγωνιζόταν στην Πολωνία με την MKS Dabrowa έχοντας κατά μέσο όρο σε 11 παιχνίδια 18,8 πόντους με 4,5 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 27΄ συμμετοχής. Τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα τις έδειξε και στο Adria Cup όπου σε 6 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 23 πόντους με 3,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Ο Βερτζ αποτελεί την πρώτη κίνηση του Απόλλωνα Πατρών με την αλλαγή του γύρου της Basket League. Και πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου. Κι όσο για την επόμενη ο Νίκος Βετούλας συνεχίζει να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σεσίλ Ουίλιαμς που συνεχίζει την καριέρα του στη Τουρκία με την Μανίσα.

Tags: