Βετούλας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε τη μπάλα στο συμπαίκτη μας»

Νίκος Βετούλας

Βετούλας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε τη μπάλα στο συμπαίκτη μας»

Sportal newsroom 21:33 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 14.10.2023

Στον τρόπο που ξεκίνησε το παιχνίδι ο Απόλλων Πατρών σε πρώτη και τρίτη περίοδο στάθηκε ο Νίκος Βετούλας, που εστίασε στην κυκλοφορία μπάλας της ομάδας του.

Ο Απόλλων Πατρών δεν κατάφερε να κάνει το 2Χ2 στην φετινή Basket League, με τον Άρη να αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «μελανόλευκους». Ο Νίκος Βετούλας μιλώντας για την εικόνα της ομάδας του στάθηκε στον τρόπο με τον οποοίο ξεκίνησε την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως ο Άρης έβαλε τους δικούς του κανόνες στο ματς.

Ο προπονητής των Πατρινών είπε: «Δύο ήταν τα στοιχεία που το έκριναν. Ηταν ολοφάνερο ότι τόσο στο α' όσο και στο γ' 10λεπτο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο παρκέ για μία τόσο σημαντική αναμέτρηση, με δεδομένο ότι γνωρίζαμε ότι ο Αρης προερχόταν από τρεις ήττες και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Παράλληλα δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι να δώσουμε τη μπάλα στον συμπαίκτη μας.

Ο Απόλλων Πατρών επιχείρησε μόλις 6 δίποντα στο πρώτο ημίχρονο με Άρη (pic)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:02 - 14.10.2023

Ο Απόλλων Πατρών επιχείρησε μόλις 6 δίποντα στο πρώτο ημίχρονο με Άρη (pic)

Ο Άρης κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να μην «ακουμπάει» τη μπάλα κοντά στο καλάθι, κάτι που φάνηκε από τους αριθμούς του πρώτου μέρους.

Το άλλο στοιχείο έχει να κάνει με τις πολλές χαμένες βολές, αλλά και ότι μείναμε πίσω στο ριμπάουντ, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ριμπάουντ είναι ομαδική δουλειά, όχι μόνο των ψηλών. Από την άλλη σίγουρα ότι είναι εύκολοι οι πόντοι που δεν πήραμε από τις χαμένες βολές, πρέπει να παρουσιαζόμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν πηγαίνουμε στη γραμμή του φάουλ.

Συνεχίζουμε, αλλά είναι δεδομένο ότι κοιτάζουμε την αγορά για να ενισχύσουμε την ομάδα εκεί που χρειάζεται».