Ο Απόλλων Πατρών επιχείρησε μόλις 6 δίποντα στο πρώτο ημίχρονο με Άρη (pic)

Απόλλων Πατρών

Ο Απόλλων Πατρών επιχείρησε μόλις 6 δίποντα στο πρώτο ημίχρονο με Άρη (pic)

Χρήστος Τσάλτας 18:02 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 14.10.2023

Ο Άρης κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να μην «ακουμπάει» τη μπάλα κοντά στο καλάθι, κάτι που φάνηκε από τους αριθμούς του πρώτου μέρους.

Στο κλειστό της Περιβόλας ο Απόλλων Πατρών υποδέχτηκε τον Άρη, με την ομάδα της Πάτρας να βρίσκεται πίσω με 35-43, έπειτα από ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο από πλευράς των παικτών του Γιάννη Καστρίτη. Οι Θεσσαλονικείς άλλωστε κατάφεραν να βγάλουν από τον ρυθμό τους παίκτες-κλειδιά του Απόλλωνα, όπως ο Τι Τζέι Σταρκς.

Το στοιχείο μάλιστα που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως οι γηπεδούχοι έκαναν μόλις 6 σουτ δύο πόντων στο πρώτο ημίχρονο, ευστοχώντας σε 3 εξ αυτών. Πιο συγκεκριμένα, δίποντα επιχείρησαν οι Ντέσι Ουάσιγκτον (1/1), Τι Τζέι Σταρκς (1/3), Χρήστος Σαλούστρος (0/1) και Μαλίκ Όσμπορν (1/1).

Τα στατιστικά ημιχρόνου του Απόλλωνα Πάτρας

Αντιθέτως, πολλές λύσεις βρήκαν οι Πατρινοί από το τρίποντο, μετρώντας 6/18 σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ., έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Ουάσιγκτον, που στο διάστημα αυτό μέτρησε 16 πόντους με 5/8 σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης είχε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι του, σουτάροντας 12/22 στα δίποντα, αλλά και μόλις 3/12 τρίποντα στο πρώτο 20λεπτο. Οι «κίτρινοι» ωστόσο είχαν τις λύσεις και το καθαρό μυαλό και κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος, φέρνοντας την αναμέτρηση στα δικά τους μέτρα.