Ο Τι Τζέι Σταρκς στο Sportal: «Έκανα αυτό που περιμένει ο Απόλλων Πατρών από μένα, να κυριαρχώ στο παρκέ!»

Τι Τζέι Σταρκς

i

@Intime

Ο Τι Τζέι Σταρκς στο Sportal: «Έκανα αυτό που περιμένει ο Απόλλων Πατρών από μένα, να κυριαρχώ στο παρκέ!»

Χρήστος Τσάλτας 15:30 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 10.10.2023

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρεμιέρας του Απόλλωνα Πάτρας στην Basket League, ο Τι Τζέι Σταρκς, μίλησε στο Sportal για τη σημασία της νίκης, την εμφάνισή του, αλλά και τη νοοτροπία του στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Απόλλωνα Πάτρας και Καρδίτσα ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα, που έβγαλε νικήτρια την ομάδα του Νίκου Βετούλα. Σε ένα... θρίλερ 40 λεπτών που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η ομάδα της Πάτρας έδειξε χαρακτήρακ και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Μεγάλος πρωταγωιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τι Τζέι Σταρκς. Ο Αμερικανός γκαρντ των Πατρινών ήταν ασταμάτητος, μετρώντας 28 πόντους, 9/13 σουτ και 6 ασίστ, κάνοντας τα πάντα για την ομάδα του.

Ή για να είμαστε ακριβείς, κάνοντας αυτό για το οποίο αποκτήθηκε από τους «μελανόλευκους» αυτό το καλοκαίρι. Η ικανότητά του στην επίθεση είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που επιβεβαιώσε με το καλημέρα στη σεζόν.

«Έκανα αυτό που περίμενε η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού μιλώντας στο Sportal με αφορμή την εμφάνισή του, προσθέτοντας πως «εγώ προσπαθησα να κανω το καλύτερο δυνατό στο παρκέ. Ξέρω πως και η ομάδα έχει προσδοκίες από εμένα, αλλά και εγώ έχω προσδοκίες από τον εαυτό μου».

Τι Τζέι Σταρκς

Οι Πατρινοί ήταν αρκετά άστοχοι στη διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνέρωσε το άγχος που είχαν άπαντες στη διάρκεια της αναμέτρησης. «Ίσως να είχαμε λίγο άγχος και να επηρεάστηκε η συγκέντρωσή μας μέσα από αυτό. Υπήρχε πίστη και αυτοπεποίθηση όμως σε κάθε στιγμή και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη», υπογράμμισε επί του θέματος, πριν σταθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και τη νοοτροπία που έβγαλε στο παρκέ.

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να βάλω τις βολές και να είμαι θετικός για την ομάδα μου και στην άμυνα. Ήταν η κρίσιμη ώρα, οπότε έπρεπε να βγω μπροστά».

Πέραν της ικανότητάς του στην επίθεση, ο Αμερικανός έδειξε πως είναι εξίσου αποτελεσματικός και στην άμυνα, κάνοντας την δουλειά και με το παραπάνω. Τα 3 κλεψίματα που μέτρησε άλλωστε είπαν πολλά για την εμφάνισή του. «Αυτό το κομμάτι δείχνει τη μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μου. Ο κόσμος δεν δίνει προσοχή στην εικόνα μου στην άμυνα και έτσι δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Ακόμα και όταν η Καρδίτσα έπαιρνε το μομέντουμ του αγώνα οι Πατρινοί δεν πτοήθηκαν και έμειναν στο πλάνο τους. Κάτι που έφερε επιβράβευση στο φινάλε. «Παλεύουμε ως το τέλος. Δεν είμαστε ομάδα που θα λυγίσει μέσα από μια αναποδιά. Θέλουμε να παλεύουμε ως το τέλος στα παιχνίδια μας», τόνισε ο Αμεερικανός που πρόσθεσε ότι «όσο περισσότερες νίκες παίρνουμε, τόσο πιο χαρούμενοι θα είναι οι φίλαθλοί μας».

Για το τέλος στάθηκε στην χημεία που έδειξαν άπαντες, αλλά και στο στοιχείο που κρατάει ο Απόλλων για την συνέχεια της σεζόν. «Η αυτοπεποίθηση που δείξαμε ήταν σημαντική, ενώ ταυτόχρονα φάνηκε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αν παίξουμε με την ίδια ενέργεια και την ίδια αυτοπεποίθηση θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του.