Παπανικολόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»
i

©InTime

Παπανικολόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Sportal newsroom 21:13 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 09.10.2023

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα στο φινάλε από τον Απόλλωνα στην Πάτρα

Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα σύμφωνα με τον προπονητή της Καρδίτσας Νίκο Παπανικολόπουλο. Οι Θεσσαλοί έφτασαν σε απόσταση... αναπνοής από τη νίκη, αλλά ο Τι Τζέι Σταρκς στο τέλος έγραψε τον επίλογο της νίκης των Πατρινών με δυο ελεύθερες βολές.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο. στο οποίο πιστεύω ότι δεν ήμασταν συνεπείς, ισορροπήσαμε στην άμυνα και μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε σκληρά στις λεπτομέρειες» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Πήγαμε την μπάλα εκεί που θέλαμε, αστόχησε ο Μπιουκάναν στη βολή και παρότι πήραμε το επιθετικό ριμπάουντ, κάναμε λάθος στο φινάλε. Η κατοχή πέρασε στον Απόλλωνα και με τις δυο βολές του Σταρκς πήρε τη νίκη.

Ο Σαμοντούροβ παίζει σε 48 ώρες και στο Παναθηναϊκός - Μαρούσι, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Πανερυθραϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:43 - 09.10.2023

Ο Σαμοντούροβ παίζει σε 48 ώρες και στο Παναθηναϊκός - Μαρούσι, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Πανερυθραϊκό

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Basket League με το Μαρούσι, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες από το ντεμπούτο του με τον Πανερυθραϊκό στην Elite League.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Απόλλωνα, που τις δύο ημέρες που βρεθήκαμε στην Πάτρα μας παρείχε τα πάντα. Τους ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο».