Ολοταχώς για Sold out το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Ολοταχώς για Sold out το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:55 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 09.10.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (13/10) την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, σε ένα ματς όπου οι φίλοι των Πειραιωτών ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται με... προβλήματα για το παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Σίκμα - ΜακΚίσικ είναι εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φαλ και Ουίλιαμς - Γκος. Παρόλα αυτά, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση. 

Για την αναμέτρηση της Παρασκευής (13/10), έχουν μείνει λιγότερα από 700 εισιτήρια, με τον κόσμο να έχει κάνει ανάρπαστα τα «μαγικά» χαρτάκια για το σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα, το οποίο θα είναι και το πρώτο επίσημο μπροστά στο κοινό του ΣΕΦ για την σεζόν 2023 - 2024. 

Πώς θα καλύψει τα κενά των Σίκμα και ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός - Σε ποια ματς θα απουσιάσουν
EUROLEAGUE

19:30 - 09.10.2023

Πώς θα καλύψει τα κενά των Σίκμα και ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός - Σε ποια ματς θα απουσιάσουν

Ο Ολυμπιακός έχει... συμβόλαιο με την ατυχία το τελευταίο διάστημα με τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ να μένουν εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες ο καθένας. Το Sportal αναλύει τα δεδομένα και τις διαθέσιμες λύσεις στα χέρια του Μπαρτζώκα.

Όπως όλα δείχνουν, τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί στις επόμενες ημέρες, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη σεζόν του στην Euroleague με το πρώτο sold out!