Στα άδυτα του εντυπωσιακού video της Euroleague με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Αταμάν

Στα άδυτα του εντυπωσιακού video της Euroleague με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Αταμάν

Sportal newsroom 15:56 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 09.10.2023

Την άλλη όψη, αλλά και όσα χρειάστηκαν για να βγει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο video για τη νέα σεζόν, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Κώστας Παπανικολάου και Εργκίν Αταμάν, παρουσίασε η Euroleague.

Κάθε χρόνο, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν, τα promo video της Euroleague έχουν τον τρόπο να κλέβουν τις εντυπώσεις και να κερδίζουν τα θετικά σχόλια του κόσμου. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τη φετινή σεζόν, σε ένα βίντεο στο οποίο έχουν την τιμητική τους οι Κώστας Παπανικολάου και Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι εκπροσωπούν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Αυτή τη φορά η διοργανώτρια αρχή από την Βαρκελώνη φρόντισε να βάλει άπαντες στο κλίμα για όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες, ώστε να φτάσει το αποτέλεσμα στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασε όλες τις κινήσεις στο μοντάζ, αλλά και στα παρασκήνια, για να βγει στην επιφάνεια το τελικό αποτέλεσμα, που για ακόμα μία χρονιά ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Από τις κινήσεις των πρωταγωνιστών, μέχρι τις εναλλαγές στα σκηνικά και στα τοπία, η Euroleague δίνει στους θεατές μια μοναδική ευκαιρία να δουν πώς «χτίζεται» βήμα προς βήμα ένα βίντεό της, βάζοντας τον κόσμο σε μια διαφορετική οπτική γωνία, με το αποτέλεσμα να είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Δείτε πώς προέκυψε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του promo video της Euroleague για τη σεζόν 2023-24: