Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Μαρούσι

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© Intime

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Μαρούσι

Ηλίας Λαλιώτης 12:10 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 09.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων για την πρεμιέρα της Basket League κόντρα στο Μαρούσι τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για λόγους ξεκούρασης.

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Basket League κόντρα στο νεοφώτιστο Μαρούσι, το οποίο επιστρέφει στην κατηγορία μετά από 11 χρόνια και την περίοδο 2011-12.

Το Τριφύλλι μπήκε με ήττες στις δύο προηγούμενες σεζόν στο Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας και στις δύο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από αυτήν τη διετία, μετρούσε 27 νίκες σε 29 πρεμιέρες της Basket League. Ως γηπεδούχος, στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, μετράει μόνο νίκες (17-0).

Παράλληλα, προέρχεται από δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ και τη EuroLeague και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς του άδειου ΟΑΚΑ (εκτίει ποινή 4 αγωνιστικών ο Παναθηναϊκός από τους περσινούς τελικούς με τον Ολυμπιακό) τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου, λόγω τραυματισμών.

Παράλληλα, αποφάσισε να αφήσει εκτός 6άδας των ξένων τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για λόγους ξεκούρασης. Ο Ισπανός αγωνίστηκε για 43 λεπτά κόντρα στους Πειραιώτες την περασμένη Παρασκεύη και χρειάζεται ανάσες. Έτσι η εξάδα των ξένων κόντρα στο Μαρούσι θα αποτελείται από τους Μπαλτσερόφσκι, Γκάι, Γκριγκόνις, Γκραντ, Βιλντόζα και Λεσόρ.