Ο Ολυμπιακός δηλώνει τον Μπραζντέικις στην Basket League - Αμφίβολοι για Μπαρτσελόνα οι ΜακΚίσικ, Γκος

Ίγκνας Μπραζντέικις

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός δηλώνει τον Μπραζντέικις στην Basket League - Αμφίβολοι για Μπαρτσελόνα οι ΜακΚίσικ, Γκος

Sportal newsroom 12:17 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 09.10.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα πάρει θέση στο ρόστερ της Basket League, για τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Ο Ολυμπιιακός στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όμως τα προβλήματα παραμένουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας προπονητής είδε, στο παιχνίδι με τον Άρη, τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα να αποχωρούν τραυματίες.

Ιδίως στην περίπτωση του πρώτου τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο σοβαρά, καθώς τραυματίστηκε στους οπίσθιους μηριαίους και είναι αμφίοβλη η παρουσία του για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το ίδιο ισχύει και με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Μουστάφα Φαλ και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Όσον αφορά τον Λιθουανό άσο, αναμένεται να μπει άμεσα στο ροτέισιον και για την Basket League, καθώς με βάση τη σοβαρότητα των τραυματισμών των ΜακΚίσικ-Ουίλιαμς Γκος αναμένεται να πάρει τη θέση ενός εκ των δύο στο ρόστερ, για να είναι σε θέση να αγωνιστεί και στην Basket League.

Μέχρι στιγμής το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που τον έχουν κρατήσει εκτός μάχης τις τελευταίες μέρες.