Βεζένκοφ για Τραϊάνο: «Εκτιμάω όποιον έκανε τόσα χιλιόμετρα να με δει»

Βεζένκοφ για Τραϊάνο: «Εκτιμάω όποιον έκανε τόσα χιλιόμετρα να με δει»

Sportal newsroom 19:42 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 17.02.2023

Την άφιξη του Τζέι Τραϊάνο στα «Δύο Αοράκια» σχολίασε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στα προημιτελικά του Final 8.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Άρη χωρίς να... ιδρώσει και με αυτόν τον τρόπο έφτασε στα ημιτελικά του Final 8, κάνοντας τον Σάσα Βεζένκοφ και τους συμπαίκτες του να χαμογελούν.

Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:10 - 17.02.2023

Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τα βλέμματα του NBA είναι στραμμένα στα «Δύο Αοράκια», αφού τον αγώνα παρακολουθεί δια ζώσης άνθρωπος των Κινγκς.

Ωστόσο, ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» είχε και έναν ακόμα λόγο για να είναι χαρούμενος, αφού τον αγώνα παρακολουθεί δια ζώσης ο απεσταλμένος των Κινγκς, Τζέι Τραϊάνο. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο μπασκετμπολίστας των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την άφιξη και ο ίδιος τόνισε πως τον τιμάει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε το εν λόγω ταξίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Το πως ξεκινήσαμε έδειξε πόσο έτοιμοι είμαστε και πόσο σεβόμαστε τον Άρη. Τα 21 λάθη ήταν πολλά, πρέπει να βελτιωθούμε, είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Σημασία έχει ότι είμαστε στον ημιτελικό, τώρα θα ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει ο καθένας, η ομάδα συσπειρώνεται σε κάθε απουσία. Ο καθένας έχει τον ρόλο του, είμαστε μια γροθιά για το αυριανό παιχνίδι».

Για τους Κινγκς: «Δε θέλω να πω πολλά. Ειμαι στην Κρήτη για έναν στόχο. Εκτιμάω όποιον έκανε τόσα χιλιόμετρα να με δει και με τιμάει το ενδιαφέρον. Ομως πηγαίνω μέρα με τη μέρα , έτσι και τώρα. Θέλω να φτάσουμε ως το τέλος. Είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους μου και να είμαστε υγιείς».