Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»
i

Sportal

Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:10 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 17.02.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τα βλέμματα του NBA είναι στραμμένα στα «Δύο Αοράκια», αφού τον αγώνα παρακολουθεί δια ζώσης άνθρωπος των Κινγκς.

Στα Δύο Αοράκια βρίσκεται άνθρωπος των Σακραμέντο Κινγκς, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Σάσα Βεζένκοφ να αγωνίζεται. 

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:49 - 16.02.2023

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)

Ο Ολυμπιακός πάτησε Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης 16/2 και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του κόντρα στον Άρη, μια μέρα μετά, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Βούλγαρος του Ολυμπιακού φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει αναγκάσει το Σακραμέντο που έχει τα δικαιώματά του να τον παρακολουθεί στενά, προκειμένου το καλοκαίρι οι δύο πλευρές να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ο Σάσα να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται ο Τζέι Τραϊάνο, άνθρωπος που είναι στο προπονητικό επιτελείο των Κινγκς.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό έχουν αναγκάσει το τμήμα σκάουτινγκ των Σακραμέντο να τον παρακολουθεί φέτος στενά, προκειμένου το καλοκαίρι οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ είναι το σταθερό σημείο αναφοράς μετά τα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά και κάθε εβδομάδα πιστοποιεί την εξαιρετική του φόρμα. 

Πρόσφατα μάλιστα ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Είναι η πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν που Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από το Σακραμέντο που όπως φαίνεται ετοιμάζεται να επενδύσει πάνω στον παίκτη του Ολυμπιακού και να τον πείσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Ο Βεζένκοφ έχει εξελιχθεί στον ηγέτη του Ολυμπιακού κάνοντας πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ. Ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει τον θρύλο της ομάδας, βασίλη Σπανούλη, στα βραβεία MVP της αγωνιστικής, με τον σταρ του Ολυμπιακού να μοιάζει έτοιμος για ακόμα υψηλότερες πτήσεις!