Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)
i

© Intime

Βεζένκοφ στο Sportal: «Θέλει σοβαρότητα το Final 8, μια ήττα σε στέλνει σπίτι σου» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:49 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 16.02.2023

Ο Ολυμπιακός πάτησε Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης 16/2 και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του κόντρα στον Άρη, μια μέρα μετά, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην Κρήτη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 16/2 η αποστολή του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος μια μέρα αργότερα με τον Άρη, για τα προημιτελικά του Final 8

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η τελευταία χρονικά ομάδα που προσγειώθηκε στην Κρήτη, εκεί όπου θα επιδιώξει να πάρει τον δεύτερο φετινό του τίτλο, μετά το σούπερ καπ. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει το τρόπαιο, ωστόσο πρέπει να κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά: 

«Είναι ένα τουρνουά που πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ο δεύτερος στόχος της σεζόν και εμείς βλέπουμε μόνο τον αγώνα με τον Άρη», είπε αρχικά ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ.

Σε ερώτηση για το τι διαφοροποιείται σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς των «ερυθρόλευκων», ο Σάσα απάντησε: «Η διαφορά είναι ότι είναι νοκ άουτ ματς. Αν χάσεις, πας στο σπίτι σου. Όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Είδαμε και ο Πανιώνιος πως πήγε να κάνει την έκπληξη».

Για τον περσινό τελικό που ήταν δραματικός και αν θεωρεί ότι φέτος θα είναι ανάλογος: 

«Άλλο το πέρυσι, άλλο το φέτος. Φυσικά θα θέλαμε να το πάρουμε πιο εύκολα, όμως ο στόχος είναι να πάρουμε το κύπελλο με όποιον τρόπο γίνει αυτό».

Τέλος, ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει αυτός και οι συμπαίκτες του το γεγονός ότι όλοι λένε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη: 

«Δεν μας αγγίζει αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο και είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας».