Πίτερς στο Sportal: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
i

Άλεκ Πίτερς / © Intime

Πίτερς στο Sportal: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:04 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 16.02.2023

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ένας και ο Αμερικανός φόργουορντ, Άλεκ Πίτερς, ξεκαθάρισε πως «παίζουμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Ο Άλεκ Πίτερς έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Μάλιστα, πήρε χρόνο στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον Ιωνικός για τη Basket League. Άρα πλέον αποτελεί ένα επιπλέον… χαρτί για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό. 

Ο ίδιος ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας στο Sportal ανέφερε πως «νιώθω πανέτοιμος για το Final 8. Έχω βρει τον ρυθμό μου και με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου σε αυτό. Νιώθω ήδη πολύ καλά και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στόχος μας είναι η κορυφή και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Άλλωστε αυτός είναι ένας ξεκάθαρος και προφανής στόχος του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης και για να γίνει πράξη ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» θεωρεί πως «πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι. Να κοιτάμε ένα-ένα βήμα και να είμαστε και σωματικά, αλλά και πνευματικά έτοιμοι».

Η ομάδα έχει πλάνο, είναι σε καλή κατάσταση, «αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ένταση. Μέσα από την προπόνηση θα γίνουμε όλοι καλύτεροι και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας», συμπλήρωσε ο Πίτερς για να καταλήξει με ειλικρίνεια πως: «έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση αυτή τη στιγμή, είμαστε έτοιμοι για να προσθέσουμε έναν τίτλο στη συλλογή μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να πιέζουμε περισσότερο στην άμυνα και να βρίσκουμε καλύτερα σουτ στην επίθεση. Να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».