Μωραΐτης στο Sportal: «Στο Περιστέρι έχω βρει την αυτοπεποίθηση που είχα μικρός» (vid)

Μωραΐτης στο Sportal: «Στο Περιστέρι έχω βρει την αυτοπεποίθηση που είχα μικρός» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:35 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 16.02.2023

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για τον ρόλο του στο Περιστέρι, το Final 8 του Κυπέλλου και τον Βασίλη Σπανούλη και τις ιστορίες από την καριέρα του, ενώ τόνισε ότι στους «Πρίγκιπες» έχει βρει την αυτοπεποίθηση που είχε μικρός.

Αποστολή στο Ηράκλειο

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έφτασε πολύ κοντά στο να αποτελέσει ένα… καμένο ταλέντο, όμως, παρά τις φουρτούνες που πέρασε, βρήκε το λιμάνι του στο Περιστέρι, εκεί όπου από το 2021 αποτελεί την απόλυτη αποκάλυψη! 

Μέσα από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων ο Μωραΐτης έγινε ξανά παίκτης Εθνικής ομάδας, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο παρκέ με κάθε πιθανό τρόπο, ενώ «ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου», όπως τόνισε ο ίδιος στην κάμερα του Sportal. 

Σπανούλης: «Προσπαθώ να εμπνεύσω τα παιδιά και να μεταδώσω εμπειρίες» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:51 - 15.02.2023

Σπανούλης: «Προσπαθώ να εμπνεύσω τα παιδιά και να μεταδώσω εμπειρίες» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης θεωρεί πως το Περιστέρι είναι έτοιμο για δράση στο Final 8 και σωματικά και ψυχικά. «Έχουμε δουλέψει σκληρά», είπε και «όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν».

O Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για την ευκαιρία που έχει το Περιστέρι να φτάσει ακόμα και στον τελικό, ενώ δεν έμεινε εκεί. Στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και το πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει στο παιχνίδι του, αναφέρθηκε στις ιστορίες που ακούνε όλοι οι παίκτες μετά την προπόνηση, ενώ με μια ατάκα τα είπε… όλα για τον «Kill Bill».

«Ο Σπανούλης έχει παίξει μπασκετάρα». Διαφωνεί κανείς; Σαφώς και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, καθώς μιλάμε για ένα θρύλο της Euroleague και για πολλούς τον κορυφαίο Έλληνα Αθλητή της μετά - Γκάλη εποχής. 

Αρκετά σας είπαμε όμως εμείς. Ας τα πει καλύτερα ο ίδιος ο Δημήτρης Μωραΐτης, μέσα από τη συνέντευξή του στην κάμερα του Sportal, πάνω στο παρκέ του κλειστού γηπέδου «Δύο Αοράκια»: