ΑΕΚ: Παίζει ο Στρέλνιεκς με Πανιώνιο, εκτός ο Μάντσεν
i

Γιάνις Στρέλνιεκς / © Intime

ΑΕΚ: Παίζει ο Στρέλνιεκς με Πανιώνιο, εκτός ο Μάντσεν

Γιώργος Γαβριλάκης 19:24 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 15.02.2023

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, αναμένεται να... ενεργοποιήσει τον Γιάνις Στρέλνιεκς -όχι όμως και τον Αλεξάντερ Μάντσεν- στο ματς της Πέμπτης (16/2) με τον Πανιώνιο για τον προημιτελικό του Final 8.

Αρχικά να μηνύματα δεν ήταν αισιόδοξα, αλλά τελικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς φαίνεται πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Το γεγονός ότι ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης τον προφύλαξε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας (με το Λαύριο για τη Basket League, βοήθησε τον Λετονό. Οι ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και στο πόδι υποχώρησαν και ο σκόρερ της Ένωσης θέτει πλέον τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας. 

Μάντζαρης στο Sportal: «Ήρθε η ώρα να με δει και ο Βαγγέλης από την τηλεόραση, στον Πανιώνιο βρήκα πάλι κίνητρο»

Μάντζαρης στο Sportal: «Ήρθε η ώρα να με δει και ο Βαγγέλης από την τηλεόραση, στον Πανιώνιο βρήκα πάλι κίνητρο»

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στο Sportal για την παρουσία του Πανιωνίου στο Final 8, τη πορεία του «Ιστορικού» και την… πλάκα που έκανε στον αδερφό του, Βαγγέλη.

Η σκέψη να μείνει εκτός στον προημιτελικό της Πέμπτης (16/2, 15.45) κόντρα στον Πανιώνιο υπήρξε, αλλά πλέον φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Στρέλνιες αναμένεται να είναι κεντρικό πρόσωπο στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων» από τη πρώτη μέρα της διοργάνωσης. 

Παρόλα αυτά τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει στην περίπτωση του Αλεξάντερ Μάντσεν. Ο Φινλανδός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πολύ δύσκολα θα έχει ρόλο στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.