Μάντζαρης στο Sportal: «Ήρθε η ώρα να με δει και ο Βαγγέλης από την τηλεόραση, στον Πανιώνιο βρήκα πάλι κίνητρο»

Μάντζαρης στο Sportal: «Ήρθε η ώρα να με δει και ο Βαγγέλης από την τηλεόραση, στον Πανιώνιο βρήκα πάλι κίνητρο»

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στο Sportal για την παρουσία του Πανιωνίου στο Final 8, τη πορεία του «Ιστορικού» και την… πλάκα που έκανε στον αδερφό του, Βαγγέλη.

Αποστολή στο Ηράκλειο

Ο Αντώνης Μάντζαρης το καλοκαίρι μετακόμισε στον Πανιώνιο και την Β' Εθνική, με την ομάδα να έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, κάτι που φαίνεται και από το εντυπωσιακό 16-1.

Ο Πανιώνιος μάλιστα, έχοντας ένα υπέρλαμπρο για την κατηγορία ρόστερ, έφτασε και στο Final 8  του Κυπέλλου, με τον «Ιστορικό» να είναι και πάλι μέσα στα πράγματα και να λαμβάνει μέρος σε μια γιορτή του μπάσκετ, όπως αυτή του Ηρακλείου. 

Ο Μάντζαρης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Πανιωνίου και όπως ανέφερε στο Sportal, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης βρήκε και πάλι κίνητρο για το μπάσκετ! 

Ο έμπειρος γκαρντ μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στην αποστολή του Sportal πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Πανιώνιο και μετά να αναλάβει πόστο προπονητή μέσα στον σύλλογο, ενώ δεν έμεινε εκεί. 

Μίλησε για τη παρουσία του Πανιωνίου στο FInal 8, την σημασία της επιστροφής του Φάνη Χριστοδούλου στην ομάδα αλλά και για τη σημασία του Κυπέλλου για την πορεία της ομάδας συνολικά στη σεζόν, καθώς τα δυνατά παιχνίδια αποτέλεσαν και βοήθεια για τον ρυθμό που είχαν στο πρωτάθλημα. 

Φυσικά δεν έλειψε και η... πλάκα στον Βαγγέλη Μάντζαρη. Στα χρόνια του στον Ολυμπιακό είχε τον μεγάλο του αδερφό να τον βλέπει από την τηλεόραση και να τον καμαρώνει. Τώρα ήρθε η σειρά του Αντώνη να πρωταγωνιστήσει και του μικρού του αδερφού να τον απολαύσει από μακριά. 

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Κωστή Γόντικα στην κάμερα του Sportal στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια»: