Φουλάρει ο Σλούκας και το παλεύει ο Πάπας για το Final 8
i

Πάπας με Λαρεντζάκη και Σλούκα / © Intime

Φουλάρει ο Σλούκας και το παλεύει ο Πάπας για το Final 8

Sportal newsroom 16:17 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 15.02.2023

Κώστας Σλούκας και Τζόρτζ Πάπας έβγαλαν μέρος της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ανεβάζοντας ρυθμούς εν όψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (16-19/2).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε προς ικανοποίησή του στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ τους Κώστα Σλούκα και Τζόρτζ Πάπας να ανέβασαν στροφές εν όψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (16/19-02) βγάζοντας μέρος της και ουσιαστικά θέτοντας εαυτό στη διάθεσή του.

Η εικόνα του Σλούκα ουσιαστικά φανερώνει πως καθημερινά ξεπερνάει τον τραυματισμό του και ο Μπαρτζώκας μπορεί να τον υπολογίζει για το Final 8. Το πιο πιθανό είναι ωστόσο αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στον μεθαυριανό προημιτελικό με τον Άρη (17/2, 15:45) ή θα τον προφυλάξει εν όψει της συνέχειας. Καταρχήν για τον ημιτελικό εκεί όπου το ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης θα διασταυρωθεί με εκείνο του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό H Hotels.

Κι όσο για τον Πάπας; Η εικόνα του στην αυριανή προπόνηση στο ΣΕΦ πριν από την αναχώρηση της αποστολής θα κρίνει εν πολλοίς και το αν θα συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του τεχνικού των «ερυθρολεύκων». Στην περίπτωση αυτή ένας από τους δύο «μικρούς», Τσάμη και Αμπόσι θα μείνουνε εκτός.