Χάμερ: «Ριμπάουντ και άμυνα τα κλειδιά με τον ΠΑΟΚ»
i

Ίαν Χάμερ / © Intime

Χάμερ: «Ριμπάουντ και άμυνα τα κλειδιά με τον ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 15:47 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 15.02.2023

Έτοιμοι για τον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (16/2, 19:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, είναι στο Περιστέρι bwin με τον Ίαν Χάμερ να δίνει το σύνθημα της πρόκρισης.

Έτοιμοι για τον αυριανό προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (16/2, 19:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, είναι στο Περιστέρι bwin. Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης με την οποία έχουν αναμετρηθεί ήδη δυο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Περιστερίου bwin βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Αυτό που φρόντισε από το απόγευμα του Σαββάτου μετά την ήττα στην Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για το πρωτάθλημα της Basket League ήταν να γυρίσει σελίδα φροντίζοντας να επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη τους. Κι όσο για το τριήμερο που μεσολάβησε επιδίωξε να εκληματίσει ακόμη περισσότερο τον νεαποκτηθέντα Αμερικανό γκαρντ Ματ Κόλεμαν στη λογική του.

«Έχουμε παίξει δυο φορές με τον ΠΑΟΚ ως τώρα. Έχω δει και τα δυο παιχνίδια που έχουμε κερδίσει, ωστόσο τώρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αρκετά πιο δύσκολο», υποστήριξε ο Ίαν Χάμερ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και πρόσθεσε: «Εμείς όμως είμαστε ομάδα που έχουμε ταλέντο και αν παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των «κυανοκιτρίνων», εξήγησε: «Σε σχέση με τα δυο τελευταία παιχνίδια μας, πρέπει να βελτιώσουμε το ριμπάουντ και την άμυνα μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτά τα δυο στοιχεία και ειδικότερα στην άμυνα, γιατί αυτό θα είναι το κλειδί. Είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Tags: