Ο Νίκος Χουγκάζ στο Sportal: Η αλλαγή από την «πράσινη» απραξία στις απαιτήσεις του Σπανούλη (vid)

Ο Νίκος Χουγκάζ στο Sportal: Η αλλαγή από την «πράσινη» απραξία στις απαιτήσεις του Σπανούλη (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:00 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 16.02.2023

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε στο Sportal για τις πρώτες του ημέρες στο Περιστέρι, την αλλαγή από Παναθηναϊκό σε «Πρίγκιπες», αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη που «είναι τιμή και όνειρο να με κοουτσάρει».

Αποστολή στο Ηράκλειο

Ο Νίκος Χουγκάζ έχει μόλις 13 ημέρες στο Περιστέρι, με τον διεθνή φόργουορντ όμως να είναι έτοιμος για να παίξει ένα σπουδαίο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, για το Final 8 του Κυπέλλου. 

Βέβαια έχει ήδη προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Περιστερίου, έχοντας αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα, χωρίς όμως να σκοράρει. Λέτε να το πετύχει κόντρα στον ΠΑΟΚ; 

Ο ίδιος πάντως, όπως δήλωσε στην κάμερα του Sportal, αισθάνεται πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη νέα του ομάδα, ενώ δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς ο διεθνής φόργουορντ είχε πολλά να πει. 

Ο Νίκος Χουγκάζ αναφέρθηκε εκτενώς στο ταξίδι του από τη Μαδρίτη στην Αθήνα, όταν και αποχώρησε εσπευσμένα από την αποστολή του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη και την διαφορά από την «απραξία» στον Παναθηναϊκό στον ενεργό ρόλο στο ροτέισιον του Περιστερίου, ενώ εκθείασε και τον νέο του προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων ως «Όνειρο και τιμή το να παίζεις για τον Βασίλη Σπανούλη».

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Χουγκάζ στην κάμερα του Sportal  από το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια»: