Ρίχνει «βόμβα» με Κάιλ Γκάι η Βίρτους Μπολόνια!

Κάιλ Γκάι

Ρίχνει «βόμβα» με Κάιλ Γκάι η Βίρτους Μπολόνια!

Χρήστος Τσάλτας 12:20 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 28.06.2023

Η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των μεταγραφών, με την ιταλική ομάδα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο του deal με τον Κάιλ Γκάι, που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με την Μπανταλόνα.

Από την Βαρκελώνη και την Μπανταλόνα, στην Ιταλία και την Βίρτους Μπολόνια. Ο Κάιλ Γκάι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αυτή τη φορά για ομάδα της Euroleague, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στην καριέρα του στα παρκέ της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σουτέρ, που έδειξε την ποιότητά του με τη φανέλα της Μπανταλόνα την φετινή σεζόν, όντας ένας εκ των πιο εντυπωσιακών παικτών στα πλέι οφ της ACB, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, για να αγωνιστεί στην Βίρτους Μπολόνια, υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Τα νέα δεδομένα στην ιταλική ομάδα, με την έλευση νέων χορηγών, δίνουν τη δυνατότητα στην Βίρτους να κινηθεί στην αγορά για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση και να παρουσιάσει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζει και η περίπτωση Γκάι, ο οποίος έκανε τη διαφορά υπό τις οδηγίες του Κάρλες Ντουράν, αποδεικνύοντας πως είναι παίκτης ικανός να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Κάιλ Γκάι

Ο Γκάι είχε πορεία στα παρκέ του ΝΒΑ, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Σακραμέντο Κινγκς και Μαίάμι Χιτ, όμως δεν κατάφερε να βρει ένα συμβόλαιο που θα του έδινε τον ρόλο που θα ήθελε. Έτσι δοκίμασε την τύχη του στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Μπανταλόνα και δικαιώθηκε, όντας σημείο αναφοράς για την ομάδα του στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία.

Πλέον, με την διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Βίρτους, ο Σκαριόλο θα έχει στα χέρια του έναν παίκτη πρώητς γραμμής που είναι ικανός να κάνει τη διαφορά και με την ποιότητά του να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.