Ο Κάιλ Γκάι αποχαιρέτησε τη Μπανταλόνα και κυκλοφορεί ελεύθερος...

Κάιλ Γκάι

Ο Κάιλ Γκάι αποχαιρέτησε τη Μπανταλόνα και κυκλοφορεί ελεύθερος...

Νίκος Καλαμπάκας 23:33 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 14.06.2023

«Αντίο» στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, είπε ο Κάιλ Γκάι.

Για την επόμενη περιπέτεια της καριέρας του ετοιμάζεται ο Κάιλ Γκάι, ο οποίος αποχαιρέτησε την Μπανταλόνα έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν.

Ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με τη φανέλα της Μπανταλόνα και πλέον ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις θυγατρικές των Κινγκς και των Χιτ στη G League, ενώ έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της ομάδας της Καταλονίας.

Έχοντας μέσο όρο 11.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 21.7 λεπτά σε 34 αγώνες, ο Γκάι αποτελεί πλέον μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες ερίζουν για την υπογραφή του.

Ο ίδιος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και περιμένει να ακούσει προτάσεις για το μέλλον του. Πρόκειται για παίκτη που στην καλή του μέρα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του, αφού το χέρι του είναι... δολοφονικό!

Ο ίδιος πάντως έκανε... κάλεσμα στους μνηστήρες, αφού με tweet του αποχαιρέτησε την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και στην ήπειρό μας: «Ευχαριστώ Μπανταλόνα» αναφέρει η φωτογραφία που πόσταρε με τη φανέλα των Καταλανών.