Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό
i

Δημήτρης Γιαννακόπουλος / © Intime

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 18:41 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 28.12.2022

Με ανάρτησή του στα social media ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απορεί και διαμαρτύρεται εκνευρισμένος επειδή «κάποιοι βρίσκουν γελοίους λόγους για να το αποτρέψουν».

O Παναθηναϊκός δεδομένα θέλει να αξιοποιήσει το ΟΑΚΑ. Δεν φθάνει όμως, να «φαίνεται» ως το… σπίτι του. Πρέπει να «είναι» κιόλας. Γι’ αυτό και η «πράσινη» ΚΑΕ περίμεναν πως και πως να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου για τα επόμενα 20 χρόνια.

Και στον ορίζοντα φαινόταν πως όλα οδηγούν σε αυτό το σημείο και πως άμεσα θα έμπαιναν οι υπογραφές. Οι καθυστερήσεις όμως και οι φήμες που έχουν προκύψει για πιθανή ακύρωση της παραχώρησης δημιούργησαν μεγάλο εκνευρισμό στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το τι ισχύει με το ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:47 - 02.12.2022

Ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το τι ισχύει με το ΟΑΚΑ

Η διοίκηση των «πρασίνων» εξέδωσε ανακοίνωση για το που βρίσκεται η απόκτηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τα επόμενα 49 χρόνια όπως αυτή είχε προταθεί παραμονές των Χριστουγέννων του 2020 από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram απορεί σημειώνοντας: «Πιο γελοίο τρόπο για να κάνετε πίσω για το γήπεδο δεν θα μπορούσατε να βρείτε. Γήπεδο χωρίς πάρκινγκ; Ξέρετε ότι είναι το μόνο που μπορεί να φέρει κάποια έσοδα και να κάνει την συμφωνία κάπως συμφέρουσα για την ΚΑΕ και λέτε ας αλλάξουμε τον νόμο που εμείς φτιάξαμε, να το πάρουμε πίσω ώστε να πουν όχι από την ΚΑΕ και να αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε». 

Προανήγγειλε επίσης επιπλέον αντιδράσεις και κινήσεις εκ μέρους του, καθώς έκλεισε το μήνυμά του με το αινιγματικό «Παρακαλώ, περιμένετε…».