Δέδας: Σε συζητήσεις με την Χάποελ Εϊλάτ

Στέφανος Δέδας

Δέδας: Σε συζητήσεις με την Χάποελ Εϊλάτ

Ο Στέφανος Δέδας βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στο Ισραήλ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Χάποελ Εϊλάτ, η οποία του έχει κάνει επίσημη πρόταση και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι θετικό.

O Στέφανο Δέδας μπορεί να επιστρέψει στο Ισραήλ!

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα «Walla», ο Έλληνας κόουτς έχει πρόταση από τη Χάποελ Εϊλάτ, με την οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Στην παρούσα φάση, ο 41χρονος τεχνικός είναι free agent καθώς αποχώρησε μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη από τη Φενέρμπαχτσε, πριν από λίγους μήνες με τον ερχομό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Φενέρ.

Ο Στέφανος Δέδας μπορεί να χαρακτηριστεί παλιός γνώριμος για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αφού έχει θητεία (2019-21) στη Χάποελ Χολόν. Μάλιστα, εάν ολοκληρωθεί το deal, τότε θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα δουλεύει στη χώρα, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Ηλίας Καντζούρης.

Εάν αναλάβει την Χάποελ Εϊλάτ, κόουτς Δέδας θα έχει δύσκολο έργο καθώς η Εϊλάτ είναι ουραγός στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με ρεκόρ 2-10.

Με συνταγή... Καρδίτσας η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

17:50 - 30.01.2024

Με συνταγή... Καρδίτσας η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Χολόν, στην Ουγγαρία, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα της και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο πλευρό της για ψυχολογικούς λόγους.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης