Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του και είναι ο εντυπωσιακότερος «στόλος» στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του και είναι ο εντυπωσιακότερος «στόλος» στην Ελλάδα

Sportal newsroom 11:22 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 28.07.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τρέλανε» τον κόσμο στα social media, καθώς παρουσίαε τον εντυπωσιακό μηχανοκίνητο... στόλο του!

Εκτός από πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και λάτρης της ταχύτητας, αλλά και των πολυτελών αυτοκινήτων. Κάτι που φρόντισε να δείξει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Γιαννακόπουλος παρουσίασε μέσα από τα social media την «7.000 Collection», η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από υπερπολυτελή αυτοκίνητα, ενώ όλες οι πινακίδες φέρουν τον αριθμό 7.000, ενώ στη δημοσίευση που πόσταρε ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα καταφέραμε μετά από χρόνια να μην είναι κανένα στο συνεργείο».

Τη μερίδα του λέοντος έχει η Mercendes. Στις φωτογραφίες διακρίνεται ένα Hummer, ένα Porsche Cayenne, ένα Jeep Grand Cherokee και μια Ferrari F430, ωστόσο η πλειοψηφία των αυτοκινήτων φέρουν το σήμα της γερμανικής εταιρείας.

Τα μοντέλα αυτά σπάνια μπορεί να τα βρει κάποιος στους δρόμους της Ελλάδας και του εξωτερικού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρουσιάζει όλη τη συλλογή και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Tags: