Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονό τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Ο ηττημένος θα δωρίσει 10 χιλιάδες ευρώ στην Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο»
i

© Intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσκάλεσε σε μονό τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Ο ηττημένος θα δωρίσει 10 χιλιάδες ευρώ στην Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο»

Sportal newsroom 19:31 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 28.11.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να παίξουν ένα μονό πριν ένα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Μία ιδιαίτερη πρόσκληση έκανε στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε σε live μετάδοση που έκανε μέσω instagram ότι θα ήθελε πριν από ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να παίξει ένα μονό με έναν εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημείωσε, μάλιστα, ότι χάρηκε πολύ που ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Όπως επεσήμανε ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, θέλει οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να χαίρεται ο κόσμος μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι θα έχει και φιλανθρωπικό υπόβαθρο το μονό με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ο χαμένος, όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα δωρίσει 10 χιλιάδες ευρώ στην Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο.

«Γουστάρω πολύ που πήρε ο Ολυμπιακός τον Πετρούσεφ, είναι παιχταράς και θέλω και οι δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να χαίρεται ο κόσμος τα παιχνίδια, να τα χαίρονται οι χορηγοί, όλοι. Επειδή δεν μπόρεσα να πάω την τελευταία φορά στο ΣΕΦ με το κασκόλ που είχα. Το δηλώνω ανοιχτά, επίσημη πρόσκληση. Στο επόμενο Παναθηναικός - Ολυμπιακός αν θέλεις Παναγιώτη έλα να παίξουμε ένα μονάκι πριν. Δεν το λέω ούτε περιπαικτικά ούτε τίποτα. Όποιος χάσει, θα κάνει δωρεά 10 χιλιάδες ευρώ στην Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο. Και μετά να κάτσουμε να δούμε τον αγώνα παρέα. Ανοιχτή πρόσκληση», σημείωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Φαν του αθλητισμού και ιδιαίτερα του τρεξίματος είναι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού συμμετείχε, μάλιστα, στον Μαραθώνιο της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες.

Ο καφές που έφερε την… παρεξήγηση: Για ποιον ήταν τελικά το μήνυμα του Ολυμπιακού το οποίο σχολίασε ο Γιαννακόπουλος
EUROLEAGUE

17:48 - 28.11.2023

Ο καφές που έφερε την… παρεξήγηση: Για ποιον ήταν τελικά το μήνυμα του Ολυμπιακού το οποίο σχολίασε ο Γιαννακόπουλος

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ και ειδικότερα η χρήση του καφέ. Ήταν, όμως, πραγματικά ένα «καρφί» προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός;

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους 20 χιλιάδες και πλέον δρομείς που συμμετείχαν στη γιορτή της Αθήνας. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τερμάτισε σε 5:01.27, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επαγγελματίας αθλητής.