«Διαστημική» η Μακάμπι κόντρα στη Βίρτους, έκανε ρεκόρ σε ασίστ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βίρτους Μπολόνια

i

Euroleague

«Διαστημική» η Μακάμπι κόντρα στη Βίρτους, έκανε ρεκόρ σε ασίστ

Νίκος Καλαμπάκας 21:25 - 28.03.2023

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε με 111-80 της Βίρτους σε έναν αγώνα που σημείωσε ρεκόρ στις ασίστ, αφού οι παίκτες του Κάτας μοίρασαν 38 τελικές πάσες!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε εξωπραγματικό ματς απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια την οποία διέλυσε με 111-80 σε ένα παιχνίδι που έκανε και ρεκόρ σε ασίστ.

Οι παίκτες του Κάτας έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στους Ιταλούς τους οποίους έβαλαν στα... σχοινιά και τους κοπάνησαν ανελέητα.

Μάλιστα, κατέγραψαν μια ιστορική επίδοση αφού σημείωσαν ρεκόρ στις ασίστ που μοίρασαν. Οι 38 τελικές πάσες που έκαναν ο Μπράουν και η παρέα του ήταν οι περισσότερες σε αγώνα της Euroleague.

Τα ηνία μέχρι την Τρίτη 28/3 κατείχε η Ρεάλ Μαδρίτης Στις 17 Δεκεμβρίου του 2015 οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο είχαν μοιράσει 36 ασίστ στη νίκη τους επί της Στρασμπούρ.

Αυτή την επίδοση ξεπέρασε απόψε η Μακάμπι που τέλειωσε τον αγώνα με 38 ασίστ.

Οι παίκτες του Κάτας κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι στους Ιταλούς. Μάλιστα, στην ανάπαυλα της τέταρτης περιόδου κι ενώ το σκορ ήταν 87-53 υπέρ των γηπεδούχων, τα νεύρα ήταν τόσο τεντωμένα που ο Σενγκέλια άνοιξε... διάλογο με την κερκίδα και παραλίγο να ανέβει και πάνω προκειμένου να τσακωθεί με οπαδό της Μακάμπι.