Εκλογές...πάνω στον τελικό του Final Four της Euroleague
i

© Intime

Εκλογές...πάνω στον τελικό του Final Four της Euroleague

Γιώργος Γαβριλάκης 11:41 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 28.03.2023

Η 21η Μαΐου είναι η μέρα των βουλευτικών εκλογών όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η μέρα του τελικού του Final Four της Euroleague στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Με το που χαράξει η 21η Μαΐου του 2023 οι κάλπες θα ανοίξουν και ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Με το που δύσει ο ήλιος οι κάλπες θα κλείσουν και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει ο τελικός του Final Four της Euroleague

Άρα, αν ο Ολυμπιακός βρεθεί στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Κάουνας της Λιθουανίας, οι Έλληνες παίκτες, οι προπονητές και οι εργαζόμενοι στον οργανισμό δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αν και εφόσον φυσικά η Παρτίζαν αποκτήσει ρόλο στο Final Four, αλλά και ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του Κώστας Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Υπό άλλες συνθήκες ένα ταξίδι Βελιγράδι-Αθήνα ή Κωνσταντινούπολη-Αθήνα θα ήταν προσιτό, αλλά από το Κάουνας δεν θα μπορέσει κανένας να φύγει για λίγες ώρες. 

Μέχρι τότε όμως, αγωνιστικά υπάρχει πορεία, καθώς βρισκόμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ακολουθούν τα νοκ άουτ μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο. 

Tags: