Διάστρεμμα ο Μπλακ, δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ
i

Ταρίκ Μπλακ / © Intime

Διάστρεμμα ο Μπλακ, δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 15:59 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 10.12.2022

Ο σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Βίρτους και δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ταρίκ Μπλακ ήταν εξαιρετικός στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίρτους, όμως στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια βραδιά που είχε 4/4 δίποντα και 1/3 βολές. 

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» δεν έδειχνε ανησυχία για τον τραυματισμό του και μιλώντας στο Sportal.gr δήλωσε ενθουσιασμένος στον Πειραιά και επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. 

Μπλακ στο Sportal.gr: «Δεν ήταν τυχαίο το +46, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα»
EUROLEAGUE

12:01 - 10.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μπλακ στο Sportal.gr: «Δεν ήταν τυχαίο το +46, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα»

Ο Τάρικ Μπλακ μίλησε στο Sportal.gr για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους, την ανοδική του πορεία, αλλά και τους ταλαντούχους συμπαίκτες του.

Τα νέα τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημα για τον ίδιο, αφού αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής πρώτου βαθμού και δεν θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τη θέση του θα πάρει ο Κάνααν, που επιστρέφει στους αγώνες της Basket League. Το στοίχημα πλέον για τον Ολυμπιακό είναι αν θα έχει τη διάθεσή του τον Μπλακ στους δύο αγώνες της ερχόμενης «διαβολοβδομάδας», με την Φενέρ και τη Βιλερμπάν.