Απόλυτη στήριξη Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - «Ο Καρνάβαλος καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν...»
i

© Intime

Απόλυτη στήριξη Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - «Ο Καρνάβαλος καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν...»

Γιώργος Γαβριλάκης 16:32 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 17.03.2024

Σε όσους αμφιβάλουν ή δυσανασχετούν με τον Εργκίν Αταμάν και το έργο του στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... απάντησε με δύο αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, που εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τούρκο και επιτίθεται στους επικριτές.

Οι ήττες (παραδοσιακά) φέρνουν γκρίνια. Σίγουρα φέρνουν απογοήτευση, καμιά φορά και προβληματισμό. Τίποτα από αυτά δεν έχουν... συναντήσει ή αγγίξει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι πιστεύει για τον Εργκίν Αταμάν και το έργο του στον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην 29η αγωνιστική της Euroleague.

«Όταν ο φύλακας έχει γνώση, δεν επηρεάζεται από ότι κι αν γραφτεί, όπου κι αν γραφτεί. Απλά γελάει!», έγραψε ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα και... υπέγραψε με hashtag #Αμαναμάν.

Στην πραγματικότητα με αυτή την ατάκα απάντησε στις... φήμες και προλαβαίνοντας όσους έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για τον Τούρκο προπονητή και την αποτελεσματικότητά του.

Βέβαια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το πρώτο ποστάρισμα ανέπτυξε την σκέψη του περαιτέρω και έδειξε από που προέρχονται οι φήμες. Και προς απογοήτευσή του διαπίστωσε πως προέρχονται από... μέρη που ίσως να μην το περίμενε.

Έτσι, ήρθε η δεύτερη ανάρτηση και οι προσθετικές δηλώσεις του: «Το ότι "Παναθηναϊκοί" είναι πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους στο να ανακαλύπτουν θέμα όταν, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει και απόλυτοι πίστη, ικανοποίηση και αισιοδοξία, δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο Παναθηναϊκοί είστε».

Γιαννακόπουλος: «Χάσαμε δίκαια, δε μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού»
EUROLEAGUE

19:34 - 15.03.2024

Γιαννακόπουλος: «Χάσαμε δίκαια, δε μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «χτύπησε» ξανά μέσα από τα social media, με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να σχολιάζει την στάση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Και κατέληξε με ένα... αποκριάτικο υστερόγραφο που ανέφερε πως «ο Καρνάβαλος σε λίγο καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν...»