Δίνει… ρέστα για το «μπαμ» η Βίρτους: «Κοντά σε συμφωνία με Μιλουτίνοφ»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

CSKABASKET

Δίνει… ρέστα για το «μπαμ» η Βίρτους: «Κοντά σε συμφωνία με Μιλουτίνοφ»

Νίκος Καλαμπάκας 17:59 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 25.04.2023

Η Βίρτους Μπολόνια προσπαθεί να «ταράξει τα νερά» του ιταλικού μπάσκετ και η φημολογία θέλει την ομάδα να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να διαταρράξει τις... ισορροπίες του ιταλικού μπάσκετ και σύμφωνα με το sportando, έχει προσεγγίσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της. 

Ο Σέρβος σέντερ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο αποκλεισμός της ρωσικής ομάδας από την Euroleague, τον βάζει σε σκέψεις ώστε να βρει νέα μπασκετική στέγη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βίρτους έχει προσφέρει στον Μιλουτίνοφ πολυετές συμβόλαιο από τη νέα σεζόν και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πάντως πηγές από την Ιταλία ανέφεραν ότι ο αρχικός στόχος της Βίρτους είναι να έχει τον Σέρβο διαθέσιμο για τα φετινά playoffs. Για να συμβεί αυτό φυσικά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και τα playoffs της VTB League, όπου οι σειρές βρίσκονται στα ημιτελικά, με την ΤΣΣΚΑ να αντιμετωπίζει την Κουμπάν.

Αν προκριθεί η ΤΣΣΚΑ, το εγχείρημα θα είναι δύσκολο αφού οι τελικοί στη Ρωσία ξεκινούν στις 6 Μαΐου, ενώ στην Ιταλία, τα playoffs θα αρχίσουν στις 13 του ίδιου μήνα, ημέρα όπου θα εκπνεύσει και η περίοδος των μεταγραφών για όσες ομάδες θελήσουν να ενισχυθούν.

Να σημειωθεί πάντως ότι το όνομα του Σέρβου έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σε κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2020. Ο Μιλουτίνοφ πριν πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του είναι δεδομένο ότι θα περιμένει να ακούσει και τους Πειραιώτες, προκειμένου να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ενδεχόμενη νέα συνεργασία.