Καλάθης: «Να μπούμε στο παρκέ με στόχο τη νίκη ότι κι αν γίνει»

Νικ Καλάθης

i

Νικ Καλάθης / © Euroleague

Καλάθης: «Να μπούμε στο παρκέ με στόχο τη νίκη ότι κι αν γίνει»

Νίκος Καλαμπάκας 16:53 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 26.04.2023

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Νικ Καλάθης, μίλησε για το game 1 με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν με στόχο τη νίκη ότι κι αν συμβεί στο παρκέ του ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης 26/4.

Δυνατές μονομαχίες στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε προέβλεψε ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας, Νικ Καλάθης.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ξεκινούν τη σειρά τους στα playoffs της Euroleague την Τετάρτη 26/4 και ο Έλληνας γκαρντ της τουρκικής ομάδας, Νικ Καλάθης, έκανε πρόβλεψη για δυνατό αγώνα.

Ο Καλάθης στοχεύει στο να συμμετάσχει στο τρίτο του σερί Final Four, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την Μπαρτσελόνα. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει η ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, που κατά τον ίδιο μόνο εύκολο δεν θα είναι:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα βγούμε στο παρκέ με στόχο τη νίκη, ό,τι κι αν συμβεί», είπε στις δηλώσεις του ο Έλληνας γκαρντ.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη χώρα μας από το απόγευμα της Δευτέρας, 24/4. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν έχασε την ευκαιρία μάλιστα να δειπνήσει σε γνωστή ταβέρνα της Αθήνας, με τους παίκτες της να διασκεδάζουν σπάζοντας πιάτα!