Εντός αποστολής οι Ουίλμπεκιν και Γκουντουριτς της Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Μάρκο Γκούντουριτς

i

© fenerbahce.org

Εντός αποστολής οι Ουίλμπεκιν και Γκουντουριτς της Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 14:19 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 26.04.2023

Οι τραυματίες Μπιέλιτσα και Μπούκερ έμειναν στην Κωνσταντινόπουλη, αλλά οι Σκότι Ουίλμπεκιν και Μάρκου Γκούντουτιτς ακολούθησαν την αποστολή της Φενέρμπαχτσε για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό (26/4). Ακόμα όμως, δεν είναι δεδομένο ότι θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Ιτούδη.

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το βράδυ της Τετάρτης (26/4, 21:45) θα εμφανιστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα play offs της Euroleague. 

Ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, έχοντας φυσικά ως βάρος και τα αγωνιστικά τους προβλήματα. 

Οι Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι δεδομένο εδώ και καιρό ότι δεν θα αγωνιστούν λόγω προβλημάτων τραυματισμού που δεν ξεπεράστηκαν, αλλά οι Σκότι Ουίλμπεκιν και Μάρκο Γκούντουριτς έχουν ελπίδες να αγωνιστούν. 

Οι δυο τους ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά επέλεξαν να ενσωματωθούν στην αποστολή και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους. Προς το παρόν βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά ο Ιτούδης ελπίζει ότι στην τελευταία προπόνηση θα τους δει να συμμετέχουν και να ανεβάζουν τον ρυθμό τους.