Οι διαιτητές της πρεμιέρας του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Τόμας Ουόκαπ

i

© Intime

Οι διαιτητές της πρεμιέρας του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Γιώργος Γαβριλάκης 12:04 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 26.04.2023

Oι Μιγκέλ Άνχελ, Μεντί Ντιφαλά και Τόμισλαβ Χορντόβ είναι οι τρεις διαιτητές που θα... σφυρίξουν στο Game 1 του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης (26/4, 21:45), στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε που οδηγεί στο Final Four του Κάουνας.

Ένας Ισπανός, ένας Γάλλος και ένας Κροάτης, δεν μπήκαν σε ένα... μπαρ για να ξεκινήσει ένα ανέκδοτο, αλλά θα μπουν στο ΣΕΦ για να διευθύνουν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα play offs της Euroleague. 

Ο Μπαρτζώκας θέλει... «ενθουσιασμό» και ο Ιτούδης ανυπομονεί «για την πρόκληση»
EUROLEAGUE

13:29 - 24.04.2023

Ο Μπαρτζώκας θέλει... «ενθουσιασμό» και ο Ιτούδης ανυπομονεί «για την πρόκληση»

Το βράδυ της Τετάρτης (25/4, 21:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα play offs της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Δημήτρης Ιτούδης μοιράστηκαν στο επίσημο site της διοργάνωσης κάποιες από τις σκέψεις τους.

O Μιγκέλ Άνχελ, ο Μεντί Ντιφαλά και ο Τόμισλαβ Χορντόβ θα είναι οι τρεις διαιτητές της μονομαχίας ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον τούρκικο σύλλογο, το βράδυ της Τετάρτης (26/4, 21:45) στο κλειστό του Φαλήρου, απ' όπου και θα ξεκινήσει η προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πορεία τους με στόχο την είσοδο στο Final Four του Κάουνας που θα διεξαχθει το τριήμερο 19-21 Μαϊου και ο τελικός θα... πέσει πάνω στις εθνικές εκλογές

Προς το παρόν, χρειάζονται τρεις νίκες απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και στην προσπάθεια αυτή θα παίξουν δύο εντός έδρας αγώνες στο ξεκίνημα, με τους φιλάθλους τους να έχουν εξαντλήσει προ πολλού τα εισιτήρια και για το πρώτο, αλλά και για το δεύτερο ματς -που θα γίνει δύο μέρες αργότερα (28/4).