Δοκιμάζει τον Έκε η Καρδίτσα
i

printscreen

Δοκιμάζει τον Έκε η Καρδίτσα

Sportal newsroom 17:34 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 25.11.2022

Η Καρδίτσα μπορεί να αντιμετωπίζει το Σάββατο το απόγευμα (19.15) τον Άρη στη Nick Galis Hall για την 7η αγωνιστική της Basket League εντούτοις στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας συμμετείχε ο Ντέβιν Έκε.

Ο Έκε πρόκειται για 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ με ύψος 2.02 μ. που είναι γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την Ακαντέμικα Εφαπέλ και είχε 14,5 πόντους και 7,8 ριμπάουντ. Η λογική της παρουσίας του στο μικροσκόπιο του Βαγγέλη Αγγέλου έχει να κάνει με την απουσία του Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ που παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού του.

Η απουσία του Σλοβένου φόργουορντ δεν είναι η μόνη πάντως για το τεχνικό της Καρδίτσας που δεν υπολογίζει και στον Άλεξ Χάντερ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ και πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας βάσει των συμφωνιών του περασμένου καλοκαιριού παραμένει εκτός μετά το κάταγμα στο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την 1η του Νοέμβρη.

Οι απουσίες των Χάντερ και Γκάμπροβσεκ έχουνε σαν αποτέλεσμα η Καρδίτσα να στερείται δύο σημαντικών λύσεων και μετά από την επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.