Δύσκολες στιγμές για τον Τρινκιέρι - Δεν θα κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα
i

© Intime

Δύσκολες στιγμές για τον Τρινκιέρι - Δεν θα κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 18:49 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 02.02.2023

Ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι δεν ταξίδεψε με την ομάδα του στη Βαρκελώνη για τον αγώνα με την «Μπάρτσα» λόγω πένθους.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη μαζί με την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου και τη θέση του στην άκρη του πάγκου θα πάρει ο βοηθός του, Αντριάνο Βερτεμάτι.

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός δεν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, εκεί όπου οι Βαυαροί θα κοντραριστούν με την Μπαρτσελόνα, αφού όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του, υπάρχει πένθος στο σπίτι του.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος συγγενής του ξεκίνησε για το «μεγάλο ταξίδι». Αυτό που ανακοινώθηκε είναι ότι στη θέση του θα κοουτσάρει ο Βερτεμάτι.

Η Μπάγερν την Τρίτη 31/1 ηττήθηκε από την Βαλένθια με 82-73 και απέναντι στους Καταλανούς θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μάλιστα, μετά τον αγώνα ο κόουτς της ομάδας ήταν αρκετά καυστικός στις δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η άμυνα μας στο ένας εναντίον ενός ήταν πολύ κοντά στην πορνογραφία. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Έκτοτε το παιχνίδι έγινε πολύ περίπλοκο».

Στον πρώτο αγώνα στο Μόναχο οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με σκορ 84-73.