Ταβάρες: «Έχουμε τα στοιχεία για να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Έντι Ταβάρες

i

© Intime

Ταβάρες: «Έχουμε τα στοιχεία για να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Χρήστος Τσάλτας 13:14 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 29.05.2024

Ο Έντι Ταβάρες επεσήμανε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν στην επιτυχία και τόνισε πως άπαντες είναι εδώ για να παλέψουν.

Με την ψυχολογία στα ύψη και με πολύ αυτοπεποίθηση η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Βερολίνο για να υπερασπιστεί το στέμμα της και ο Έντι Ταβάρες ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να φτάσει σε back to back τίτλο είναι η δική τους.

Όσα είπε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και ένα από τα καλύτερα στοιχεία μας. μπορούμε να επιστρέψουμε στον αγώνα και να κερδίσουμε. Γι αυτό είμαστε εδώ, είναι ακόμα μια ευκαιρία να κερδίσουμε το τρόπαιο».

Για τον τι σημαίνει για τον Ταβάρες να έχει προπονητή τον Ματέο: «Ο κόοτυτς πάντα με εμπιστεύεται και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο για δεύτερη σερί σεζόν και φυσικά θέλουμε να το κάνουμε για να γράψουμε ιστορία με χρυσά γράμματα. Μας επητρέπει να επικοινωνούμε κια να παίζουμε όπως θέλουμε. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι και το ευχαριστιόμαστε και είναι σημαντικό».

Για το ότι η Ρεάλ πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο της: «Η περσινή επιτυχία είναι στο παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε. Κανείς δεν θα θυμάται τι συνέβη χθες, όλοι σκεφτόμαστε το μέλλον».

Για το αν μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το back to back: «Αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον Ρούντι Φερνάντεθι: «Είναι ένα ακόμα κίνητρο. Είναι παίκτης και οπαδός και για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα να τελειώσω την καριέρα μου με έναν τίτλο για εκείνον».