Ετοιμαστείτε για ένα Βερολίνο που θα είναι κόκκινο, πράσινο και... πορτοκαλί

Ετοιμαστείτε για ένα Βερολίνο που θα είναι κόκκινο, πράσινο και... πορτοκαλί

Βασίλης Μοιρώτσος 07:45 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Περισσότεροι από 10.000 Έλληνες αναμένεται από την Πέμπτη να κατακλύσουν το Βερολίνο. Και το Sportal.gr είναι εκεί με τη μεγαλύτερη αποστολή από τα digital ΜΜΕ της χώρας.

Οι μέρες στο Βερολίνο θυμίζουν μέρες... 2009. Ή και 2012. Κάθε φορά που οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται χέρι - χέρι στο Final 4, ο κάθε τόπος γίνεται ελληνικός. Πράσινο και κόκκινο παντού. Τις αγαπάμε τις ομάδες μας, γουστάρουμε να τις βλέπουμε στα φάιναλ φορ, λατρεύουμε το μπάσκετ σαν χώρα.

Σύσσωμη η αποστολή του Sportal έφτασε στο Βερολίνο το μεσημέρι της Τετάρτης, άλλοι με το αεροπλάνο και άλλοι με αυτοκίνητο και από αύριο, Πέμπτη, ετοιμαζόμαστε για την υποδοχή χιλιάδων Ελλήνων. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα σκηνικό που θα είναι πράσινο και κόκκινο από άκρη σε άκρη στην πόλη και στο γήπεδο. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την πόλη.

Ο Αταμάν μπορεί να είπε στη συνέντευξή του στο Sportal να έρθουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έστω και χωρίς εισιτήρια και πως έχει ξανά δει κόσμο να πηγαίνει και να βρίσκει την τελευταία στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το είχαν σκεφτεί οι οπαδοί πριν τους το πει ο Αταμάν. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι στην πόλη θα βρεθούν περισσότεροι από 10.000 Έλληνες φίλαθλοι το επόμενο διήμερο. Με ή χωρίς εισιτήρια. Με πράσινα και κόκκινα. Με την ελπίδα όσοι δεν έχουν, κάπως να βρουν. Ή και να περιμένουν από το τέλος των ημιτελικών για να δουν ποιοι θα είναι στον τελικό και να ψάξουν το Σάββατο.

Κάποιες σκόρπιες παρέες είδαμε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από την Uber Arena. Αλλά από αύριο είναι δεδομένο πως οι φωτογραφίες και τα πλάνα που θα σας στέλνουμε, θα έχουν ελληνικό χρώμα. Πράσινο και κόκκινο. Και... πορτοκαλί. Πολύ πορτοκαλί!

Το πορτοκαλί του Sportal.gr που θα έχει στο Βελιγράδι την πολυπληθέστερη αποστολή από όλα τα digital ΜΜΕ της Ελλάδας. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς για το Sportal που είναι επίσημος συνεργάτης της Euroleague στην Ελλάδα. Δε θα μπορούσαμε να μην καλύψουμε τα πάντα γύρω από το Final 4 των... ονείρων μας, με παρούσες τις δύο ελληνικές ομάδες.

Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για αποκλειστικά βίντεο, για δεκάδες συνεντεύξεις, για πλήρη κάλυψη της διοργάνωσης τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και στο περιθώριο των αγώνων. Από αύριο ξεκινάμε με εκπομπές, με ζωντανές συνδέσεις, με βίντεο από κάθε γωνιά της πόλης. Το Sportal είναι στο Βερολίνο με οχτώ απεσταλμένους και με όλη τη δημοσιογραφική ομάδα στα... όπλα.