Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τζόρνταν Μόργκαν

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τζόρνταν Μόργκαν

Ο Τζόρνταν Μόργκαν προσγειώθηκε στην Αθήνα και σύντομα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ Betsson.

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζόρνταν Μόργκαν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της AEK Betsson. Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ανακοινωθεί από την Ένωση και από αύριο (29/12) θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Πρόκειται για την δεύτερη θητεία του Μόργκαν στην Ελλάδα καθώς αγωνίστηκε στην Κύμη τη σεζόν 2016-17 όπου είχε μέσο όρο 11.6 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία», είπε ο Μόργκαν στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson. «Πρόκειται για μία ομάδα που πάντα θαύμαζα», πρόσθεσε και κατέληξε πως «ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, κάποιους εκ των οποίων γνωρίζω και σέβομαι. Είμαι πρόθυμος να μάθω απ' τον κόουτς Ζοάν Πλάθα και είμαι έτοιμος να πιάσω μονομιάς δουλειά». 

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης και ενός περιφερειακού και σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ώρες έχει ενταχθεί η περίπτωση του Μπράντον Νάιτ. Πρόκειται για τον 32χρονο γκαρντ με πλούσιο και εντυπωσιακό βιογραφικό. Με πολυετή πείρα και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ομάδες του ΝΒΑ.

«Στέλνουν» τον Τίλμαν στην Χάποελ Χάιφα οι Ισραηλινοί: «Περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:59 - 28.12.2023

«Στέλνουν» τον Τίλμαν στην Χάποελ Χάιφα οι Ισραηλινοί: «Περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Μετά το θέμα με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΚ εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, καθώς στο Ισραήλ αναφέρουν πως στην Χάποελ Χάιφα περιμένουν ο Τζάστιν Τίλμαν να μείνει ελεύθερος από την Ένωση προσεχώς.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης