Έφθασε Αθήνα ο Χάμερ για το Περιστέρι bwin
i

Ίαν Χάμερ / © Intime

Έφθασε Αθήνα ο Χάμερ για το Περιστέρι bwin

Πάρης Τσελεπίδης • 09:40 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (02/02) ο Ίαν Χάμερ για λογαριασμό του Περιστερίου bwin.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από το Περιστέρι bwin ο Ίαν Χάμερ άφησε πίσω του την Κωνσταντινούπολη και με την πρώτη πρωινή πτήση ταξίδεψε για την Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε από το μεσημέρι να τεθεί στη διάθεση του Βασιλη Σπανούλη. Και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι θα δώσει το παρών στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήταν η Νο 1 επιλογή του Σπανούλη για να καλύψει το κενό του Αμερικανού Σακούρ Τζούστον στο ρόστερ της ομάδας του με την επιθυμία του μετά από κάποια επεισόδια που έπρεπε να εξελιχθούνε να έγινε πράξη. Κι αυτό γιατί έπρεπε πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του που είχε μέχρι το καλοκαίρι με την Γαλατασαράι κάτι που έγινε χθες.

Ο Χάμερ ήταν τη Τρίτη (31/01) στην αποστολή της τουρκικής ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Ωστόσο δεδομένου ότι είχε ενημερώσει για την επιθυμία του να αποχωρήσει έμεινε στον πάγκο από τον Ανδρέα Πιστιόλη στη νίκη της «Ένωσης» με 81-71.

Ο Χάμερ με τη συμφωνία του με το Περιστέρι bwin επιστρέφει στην Basket League έναν χρόνο μετά με την πρώτη του θητεία. Την περσινή με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο νέος Αμερικανός του Σπανούλη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το απόγευμα του Σαββάτου (04/02, 16:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών για την Basket League με το αγαπημένο Νο34 στη φανέλα του..

Ο τεχνικός του Περιστερίου bwin όμως φέρεται να συνεχίζει να ξεσκονίζει την αγορά μαζί με τους συνεργάτες του. Εξάλλου οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» έχουνε μία ακόμη κενή θέση ξένου στο ρόστερ του. Για τον λόγο αυτό κάτι που προέκυψε μετά την αποχώρηση του Ντέβιν Ντέιβις και ακολούθησε αυτή του Σακούρ Τζούστον.