«Εγκλωβισμένος» στο Λονδίνο ο Προμηθέας, στον... αέρα το Σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ

Προμηθέας

i

© Intime

«Εγκλωβισμένος» στο Λονδίνο ο Προμηθέας, στον... αέρα το Σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ

Γιώργος Γαβριλάκης 11:32 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 16.03.2023

Λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ο Προμηθέας δεν μπορεί να φύγει από το Λονδίνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν προλαβαίνει το ματς του Σαββάτου (18/3) με τη ΑΕΚ για τη Basket League

Η... περιπέτεια του Προμηθέα στο Λονδίνο, σε αγωνιστικό επίπεδο κόντρα στους Λάιονς της βρετανικής πρωτεύουσας, κύλησε από αρμονικά έως εντυπωσιακά. Η ομάδα της Πάτρας νίκησε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Eurocup, αλλά όταν προσπάθησε να επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα εμφανίστηκαν νέες... περιπέτειες. Χωρίς λύση αυτή τη φορά. 

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal από την Τρίτη (14/3) το βράδυ, δεν τους επέτρεψε να μπουν στο αεροπλάνο. Μάλιστα, ενημερώθηκαν πως οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις για την Αθήνα είναι αυτές της Κυριακής (19/3). Το θέμα είναι ότι ο Προμηθέας παίζει μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο (18/3, 19:15) με την Ένωση για την 19η αγωνιστική της Basket League. 

ΑΕΚ για φίλημα, προκρίθηκε στα προημιτελικά του BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

05:04 - 16.03.2023

ΑΕΚ για φίλημα, προκρίθηκε στα προημιτελικά του BCL

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε κόντρα στην Γαλατασαράι. Πειθαρχημένη και αποφασισμένη στο να φθάσει στη νίκη με 92-78 και συνάμα πρόκριση στην προημιτελική φάση του BCL παίρνοντας σημαντική ώθηση από την ατμόσφαιρα των φιλάθλων της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τέτοια ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και τις ατυχίες από τους τραυματισμούς των Στρέλνιεκς και Ουίλιαμς.

Η μόνη ορατή λύση είναι η αναβολή του αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του Προμηθέα σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν με το πούλμαν στην Πάτρα. Βέβαια αυτό το ταξίδι οδικώς διαρκεί περισσότερο από δύο μέρες οπότε ακόμα κι έτσι λύση δεν υπάρχει.