Αλλάζει ώρα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός λόγω... ποδοσφαίρου

Παπαγιάννης, Μπολομπόι

i

© Intime

Αλλάζει ώρα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός λόγω... ποδοσφαίρου

Γιώργος Γαβριλάκης 10:41 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 16.03.2023

Εντός της ημέρας αναμένεται η αλλαγή ώρας (από 19:15 σε 15:45) στο Κυριακάτικο (19/3) ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, λόγω των play offs του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα του ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τη Super League. Η αναμέτρηση του μπάσκετ

Η αστυνομία θέλει οπωσδήποτε αλλαγή ώρας στο ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Basket League.

H Super League όρισε για τις 21.30 το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», ενώ η αναμέτρηση των δύο αιωνίων στο μπάσκετ έχει οριστεί για τις 19.15. Η αστυνομία αιτήθηκε και πιέζει για την αλλαγή ώρας κι έτσι όλα δείχνουν ότι η κόντρα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί αρκετές ώρες νωρίτερα, ώστε να μην συμπέσει η αποχώρηση των φίλων του Παναθηναϊκού με την ώρα προσέλευσης αυτών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας του μπάσκετ θα γίνει στις 15.45 ή στις 16.00. Αυτή είναι η επιθυμία της αστυνομίας και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί. Το να αλλάξει ημέρα το παιχνίδι δεν είναι εφικτό, διότι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη 21 του μήνα, η αναμέτρηση των Πειραιωτών με το Λαύριο που είχε αναβληθεί επειδή έσταζαν νερά από την οροφή. Το θέμα, λοιπόν, θα συζητηθεί σήμερα στον ΕΣΑΚΕ και άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Tags: