Στο Κάουνας δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός χωρίς τον Κώστα Σλούκα

Μουσταφά Φαλ

i

© Intime

Στο Κάουνας δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός χωρίς τον Κώστα Σλούκα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:35 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 16.03.2023

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός βρίσκεται στο Κάουνας της Λιθουανίας για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή των «ερυθρολεύκων».

Να κατοχυρώσει τα κεκτημένα και την κυριαρχία του θέλει στο Κάουνας ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Πέμπτη (16/3, 20:00, Novasports 4) θα φιλοξενηθεί από τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague

Οι Πειραιώτες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 20-8 θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μόνοι τους την πρώτη θέση της διοργάνωσης και να κρατήσουν σε απόσταση τη Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται ένα βήμα πίσω τους. Σε αυτή την προσπάθεια ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, o οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. 

Οριακό ματς για την Εφές κόντρα στην Παρτίζαν, Μακάμπι και Μπασκόνια μονομαχούν για την οκτάδα
EUROLEAGUE

10:36 - 16.03.2023

Οριακό ματς για την Εφές κόντρα στην Παρτίζαν, Μακάμπι και Μπασκόνια μονομαχούν για την οκτάδα

Η 29η αγωνιστική της Euroleague και οι μάχες για διεκδικήσεις προνομιούχων θέσεων παίρνουν... φωτιά με την Αναντολού Εφές να ψάχνει επειγόντος νίκη για να επιστρέψει στο δρόμο της οκτάδας και αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στην Κωνσταντινούπολη - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, η Ζαλγκίρις βρίσκεται στο κυνήγι της οκτάδας, έχει αμφίβολη τη συμμετοχή του Αϊζέια Τέιλορ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του εγχώριου πρωταθλήματος, δεν έχει τελικά κάτι σοβαρό, αλλά το μυικό πρόβλημα ακόμα τον προβληματίζει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα κατέχει την 9η θέση έχοντας όμως, ίδιο ρεκόρ (15-13) με την Μπασκόνια, την Παρτίζαν και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που όλες τους έχουν πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους Λιθουανούς στην τετραπλή ισοβαθμία. 

Για τον Ολυμπιακό πέραν του Σλούκα δεν υπάρχει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και πιθανή νίκη θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα εν όψει των play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.