«Είναι γ@μ@@νοι ρατσιστές»: Το ηχητικό που αναστάτωσε τον Ερυθρό Αστέρα και η οργισμένη αντίδραση του Μπέντιλ
i

Μπεν Μπέντιλ / © aba-liga.com

«Είναι γ@μ@@νοι ρατσιστές»: Το ηχητικό που αναστάτωσε τον Ερυθρό Αστέρα και η οργισμένη αντίδραση του Μπέντιλ

Sportal newsroom 12:31 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 04.02.2023

Ο Μπεν Μπέντιλ ενημερώθηκε για τα ηχητικά μήνυμα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπου ο ίδιος φέρεται να κατηγορεί τον Ερυθρό Αστέρα με σκληρές εκφράσεις για την αργοπορία καταβολής των μισθών του. «Δεν είναι η φωνή μου» απαντά ο Αμερικανός.

O Ερυθρός Αστέρας στο αγωνιστικό κομμάτι βρίσκεται σε κρίση ταυτότητας. Οι σερί ήττες έφθασαν τις τέσσερις στον αριθμό, ο Φακούντο Καμπάτσο συνεχίζει να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague και τώρα μία… διαρροή από τα αποδυτήρια της ομάδας ήρθαν να επιβαρύνουν το κλίμα. 

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο έκανε βόλτα ένα ηχητικό μήνυμα όπου ακούγεται ότι η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα είναι... «γ@@@νοι ρατσιστές! Τους μισώ. Είμαι απλήρωτος εδώ και δύο μήνες, περιμένω να τελειώσει η σεζόν και να πάω στην Ιταλία» και είχε την... υπογραφή του Μπεν Μπέντιλ. 

Μόλις το άκουσε ο Αμερικανός, πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού και βλέποντας τον ντόρο που δημιουργήθηκε, έσπευσε να υποστηρίξει πως η φωνή στο ηχητικό δεν είναι δική του. «Μα αυτή δεν είναι η φωνή μου. Σταματήστε επιτέλους να λέτε ψέματα! Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Σταματήστε να με ενοχλείται», ήταν το χαρακτηριστικό ξέσπασμα του Μπέντιλ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει ξεκινήσει την έρευνα προκειμένου να διελευκάνει την αλήθεια για το περιστατικό.