Έκλεισαν 4 χρόνια μαζί Σακίλ και Μπέριλ ΜακΚίσικ και το γιόρτασαν στη Βουλιαγμένη

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

© Screenshot

Έκλεισαν 4 χρόνια μαζί Σακίλ και Μπέριλ ΜακΚίσικ και το γιόρτασαν στη Βουλιαγμένη

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:06 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σακίλ και Μπέριλ ΜακΚίσικ γιόρτασαν μαζί την επέτειο των τεσσάρων χρόνων και τώρα ο Αμερικάνος ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη της ομάδας του απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Σακίλ και η Μπέριλ ΜακΚίσικ, έκλεισαν μαζί τέσσερα χρόνια και γιόρτασαν την επέτειό τους στην Βουλιαγμένη. Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Ολυμπιακού πέρασε χρόνο με την αγαπημένη του, λίγο πριν δώσει την τεράστια μάχη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τρίτης (21:30), διεκδικώντας ένα εισιτήριο για το Κάουνας.

Η Μπέριλ γιόρτασε την επέτειό της με ένα κίτρινο μπικίνι στέλνοντας το δικό της μήνυμα. «Τέσσερα χρόνια μαζί, μια ζωή ολόκληρη μάς απομένει», ανέφερε το μήνυμα που έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήρε απ' το χέρι τον Ολυμπιακό στην τέταρτη αναμέτρηση απέναντι στην Φενέρ, πετυχαίνοντας 20 πόντους στα 18 λεπτά που αγωνίσθηκε, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τους «ερυθρόλευκους» στο Κάουνας. Ήταν καθοριστικός παίκτης για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως ο Δημήτρης Ιτούδης είχε διαβάσει το παιχνίδι και κράτησε ζωντανή την Τούρκικη ομάδα.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα στην Πόλη, ζητώντας απ' το κόσμο του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν ένα εχθρικό περιβάλλον για τους φιλοξενούμενους.

«Απόψε βγήκα εγώ μπροστά. Υπήρχαν παιδιά που όλη τη σεζόν μας "οδήγησαν". Σήμερα ήμουν εγώ. Δεν τα καταφέραμε όμως. Τώρα έχουμε ένα ακόμα ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)
EUROLEAGUE

23:32 - 05.05.2023

O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)

Έντονες στιγμές έζησε για μια ακόμα φορά ο πάγκος του Ολυμπιακού στην τέταρτη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Στο τελευταίο τάιμ άουτ ο ΜακΚίσικ που ήταν on fire ζήτησε το τελευταίο σουτ, όμως ο προπονητής του δεν το πήρε και τόσο καλά και του ζήτησε να σκάσει! Λίγο νωρίτερα, είχε παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του και τους είπε να παίξουν με περηφάνια!

 Να παίξουμε πιο σκληρά σίγουρα. Σήμερα δε χάσαμε μόνο από τα τρίποντα του αντιπάλου, αλλά και από τα λάθη μας. Θέλουμε τον κόσμο μας να δημιουργήσει ένα εχθρικό περιβάλλον και από την άλλη εμείς να είμαστε πιο δυνατοί. 

Είναι μια σειρά που έχει πάει στη δύναμη και εμείς πρέπει να απαντήσουμε με περισσότερη δύναμη».