Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: «Όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές, τότε το... τσίρκο είναι επιεικής χαρακτηρισμός»

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: «Όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές, τότε το... τσίρκο είναι επιεικής χαρακτηρισμός»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 29.05.2024

Η Παρτίζαν έχασε τρία διαδοχικά ματς στους τελικούς της Αδριατική Λίγκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που πανηγύρισε το πρωτάθλημα, ενώ ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με σκληρά λόγια για την διαιτησία!

H Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας με το που η σεζόν τους στην Euroleague ολοκληρώθηκε με... αποτυχία, μιας και οι δύο έμειναν εκτός δεκάδας, είδαν την προοπτική κατάκτησης της Αδριατικής Λίγκας ως ένα ελιξίριο για να τους τονώσει και να γιατρέψει μερικές πληγές. Μόνο που (μοιραία) ένας από τους δύο θα τα κατάφερνε. Διότι ήταν οι σφετεριστές του ίδιου πράγματος.

Τελικά, ο Ερυθρός Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν αυτός που πανηγύρισε και μάλιστα ολοκλήρωσε το έργο του με 3-0 νίκες σε μία σειρά που πριν το Game 3 δημιουργήθηκε τρομερή ένταση και μάλιστα ο Τζέιμς Νάναλι με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς πλακώθηκαν στο ξύλο ώρες πριν το τζάμπολ.

Η ιστορία όμως, ολοκληρώθηκε με τους «ερυθρόλευκους» να σηκώνουν το τρόπαιο και τον προπονητή της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ξεσπά αμέσως μετά τον χαμένο τελικό.

Κι αφού είπε τα καθιερωμένα, του στυλ «θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε», πρόσθεσε το... κομβικής σημασίας «με βάση τις συνθήκες που βρήκαμε». Και τότε ήταν που όλοι περίμεναν να ακούσουν τι ακριβώς εννοούσε. Και ο «Ζοτς» δεν τους χάλασε το χατίρι!

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των Παρτίζαν - Ερυθρού Αστέρα με ανακοινώσεις: «Στο βίντεο λείπει ένα λεπτό» - «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι λείπει ένα λεπτό από το βίντεο»
ABA LIGA

22:52 - 19.05.2024

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των Παρτίζαν - Ερυθρού Αστέρα με ανακοινώσεις: «Στο βίντεο λείπει ένα λεπτό» - «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι λείπει ένα λεπτό από το βίντεο»

Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας συνέχισαν την... μάχη τους και μέσα από ανακοινώσεις, με το σίριαλ που ξεκίνησε μετά το βίντεο με τον καυγά των Λαζάρεβιτς - Νάναλι να φαίνεται πως θα κρατήσει καιρό!

«Ειδικά μετά τον πρώτο τελικό, έγιναν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε, αλλά ελπίζω αυτοί που διοικούν το πρωτάθλημα να είναι πιο έξυπνοι και να έχουν καταλάβει τι πρέπει να γίνει», είπε για αρχή και συμπλήρωσε πως «ήμασταν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιος έκανε την ανάλυση του πρώτου αγώνα και είδε τα λάθη των διαιτητών. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ματς».

Και κατέληξε πως «γενικά έγιναν πράγματα που δεν θέλω να αναλύσω. Κάποια είναι πιο σημαντικά από τις νίκες για εμάς. Όπως για παράδειγμα ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια του άλλου. Δεν ξέρω όμως, αν ισχύει αυτό και για τους υπόλοιπους. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν απίστευτα και... πήραμε το μάθημα μας. Με βάση την εμπειρία μου, δεν περιμένω να γίνει κάτι καλό στο μέλλον. Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές. Δεν είναι τσίρκο, είναι κάτι πάνω τσίρκο. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Άλλωστε όλοι είδαν τι έγινε».